Смажена риба філе горбуші в вершково-сирному соусі

Як зробити Смажену рибу філе горбуші в вершково-сирному соусі рецепт простий. Риба в вершково-сирному соусі готується всього за 20 хвилин, і це найкраще, що я пробувала. У своєму рецепті я використовувала горбушу, але такий соус відмінно підійде і для інших видів риб.

Інгредієнти

філе горбуші – 400 гр
вершки 10% – 200 мл
плавлений сир – 200 гр
сіль – 1/2 ч. л
перець – 1/4 ч. л
італійські трави – 1 ч. л
рослинне масло – 3 с. л
часник – 2 зубчика

Смажена риба філе горбуші в вершково-сирному соусі покроковий рецепт

1. Рибу посоліть і поперчіть за смаком. У сковороду налийте масло. Обсмажте рибу по 5 -6 хвилин з кожного боку. Дрібно наріжте чеснок.

2. У сковороді, де смажилася риба, обсмажте часник протягом 30 секунд. Додайте вершки і сир. Перемішайте до розчинення сиру. Додайте сіль, перець і італійські травы.

3. Накрийте кришкою і готуйте 2-3 хвилини. Викладіть рибу в соус і вимкніть плиту. Приємного апетиту!