Риба марлін або ще її називають Риба меч… Смажена риба меч марлін на сковороді на оливковій олії простий рецепт, приготована на оливковій олії, свіжо вичавленому соку лимона і з каперсами. Можливо можна приготувати і іншу рибу подібним способом… так що не лякайтеся складною рибою👌 Філе сібаса (морський окунь) теж смачно вийде.
Інгредієнти
дивіться нижче
Смажена риба меч марлін на сковороді на оливковій олії покроковий рецепт
1. Розігрійте масло, вичавіть сік лимона і додайте часник. Потім додайте рибу. Готуйте 4-5 хвилин на одній стороні і поки вона готуватися додайте каперси ( я використовувала ті що в солі, попередньо помивши їх)
2. Потім переверніть рибу і якщо необхідно, додайте ще трохи лимонного соусу, але не перестарайтеся. Перевірте вилочкою на готовность.
3. Якщо риба готова, то перекладіть її на блюдо і полийте соусом і посипте свіжою петрушкою. Не раджу готувати дуже довго рибу. Вона не повинна підсмажитися. Інакше є ймовірність що ви її пересушите.