Смажена риба меч марлін на сковороді на оливковій олії

Риба марлін або ще її називають Риба меч… Смажена риба меч марлін на сковороді на оливковій олії простий рецепт, приготована на оливковій олії, свіжо вичавленому соку лимона і з каперсами. Можливо можна приготувати і іншу рибу подібним способом… так що не лякайтеся складною рибою👌 Філе сібаса (морський окунь) теж смачно вийде.

Інгредієнти

дивіться нижче

Смажена риба меч марлін на сковороді на оливковій олії покроковий рецепт

1. Розігрійте масло, вичавіть сік лимона і додайте часник. Потім додайте рибу. Готуйте 4-5 хвилин на одній стороні і поки вона готуватися додайте каперси ( я використовувала ті що в солі, попередньо помивши їх)

2. Потім переверніть рибу і якщо необхідно, додайте ще трохи лимонного соусу, але не перестарайтеся. Перевірте вилочкою на готовность.

3. Якщо риба готова, то перекладіть її на блюдо і полийте соусом і посипте свіжою петрушкою. Не раджу готувати дуже довго рибу. Вона не повинна підсмажитися. Інакше є ймовірність що ви її пересушите.