Кращі рулетики смажені баклажани з горіхами, перцем, часником і зеленню на зиму на сковороді простий рецепт рулетів в банках. Я дуже люблю готувати різні баночки. У нас у погребі асортимент великий☺️. І дуже люблю смажені баклажани з зеленню. Тому закриваю їх на зиму.
Інгредієнти
1 кг 700 гр баклажан
6 солодких перців
80 гр волоських горіхів
Пучок зелені (кріп, петрушка, кінза)
1 головка часнику
2,5 л води
2 ст л цукру
2 ч л солі
4 ст л 9% оцту
Смажені баклажани з горіхами, перцем, часником і зеленню на зиму покроковий рецепт
1. Баклажани нарізаємо пластинками і обсмажуємо до золотистого кольору. Складаю їх на паперовому рушник, щоб прибрати зайве масло.
2. Зелень дрібно нарізаю. Перець і часник подрібнюю в блендере.
3. Волоські горіхи подрібнюю качалкою. Все перемішую, начинка готова.
4. Звертаю рулетики і укладаю баклажани в банки.
5. Готую маринад. У воду додаю спеції і доводжу до кипіння. Заливаю баклажани і ставлю стерилізуватися на 15 хвилин. Закочую і закутую до повного остывания.
Відео рецепт 👇