Смажені картопляні ньоккі з грибним соусом і беконом

Як приготувати смачний Смажені картопляні ньоккі з грибним соусом і беконом рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

Картопля -4,5 шт
Борошно – 4-5 ст л
Сіль
Яйце – 1 шт

Для соусу
Гриби
Цибулю
Вершки
Сіль
улюблені Спеції

Смажені картопляні ньоккі з грибним соусом і беконом покроковий рецепт

1. Картоплю відварити, розім’яти виделкою або товкачиком, потім додати яйце, сіль, борошно, якщо тісто сильно липне додайте ще борошна.
На пропыленной борошном поверхні скачати ковбаску і розрізати на шайбочки по 1,5 см.

2. Обсмажити з двох сторін. Робимо соус, гриби і цибулю обсмажити, додати сіль, спеції і сливки.

3. Протушкувати хвилин сім. Бекон обсмажити. Ньоккі поливаємо соусом і подаємо з беконом. Можна замість бекону шинку взяти або м’ясо куряче приміром теж буде смачно😍

Відео рецепт 👇