Як приготувати смачний Смажені картопляні ньоккі з грибним соусом і беконом рецепт простий на сковороді.
Інгредієнти
Картопля -4,5 шт
Борошно – 4-5 ст л
Сіль
Яйце – 1 шт
Для соусу
Гриби
Цибулю
Вершки
Сіль
улюблені Спеції
Смажені картопляні ньоккі з грибним соусом і беконом покроковий рецепт
1. Картоплю відварити, розім’яти виделкою або товкачиком, потім додати яйце, сіль, борошно, якщо тісто сильно липне додайте ще борошна.
На пропыленной борошном поверхні скачати ковбаску і розрізати на шайбочки по 1,5 см.
На пропыленной борошном поверхні скачати ковбаску і розрізати на шайбочки по 1,5 см.
2. Обсмажити з двох сторін. Робимо соус, гриби і цибулю обсмажити, додати сіль, спеції і сливки.
3. Протушкувати хвилин сім. Бекон обсмажити. Ньоккі поливаємо соусом і подаємо з беконом. Можна замість бекону шинку взяти або м’ясо куряче приміром теж буде смачно😍
Відео рецепт 👇