Смажені мідії в часниковому вершковому соусі в черепашці на сковороді

Смачніші, ніж у ресторані! Як зробити смажені мідії в часниковому вершковому соусі в черепашці на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Мідії 1кг
Часник 2 зубчики
Цибуля ріпчаста 1 шт
Вино біле сухе 100 мл
Чорний перець
вершкове Масло-70г
Вершки 22% 100-150г
Оливкова олія

Смажені мідії в часниковому вершковому соусі в черепашці на сковороді покроковий рецепт

1. Мідії добре промити і почистити під проточною водою з допомогою залізниці щетки.

2. Цибулю і часник нарізати і обсмажити на оливковій олії. Додати мідії, вино, вершки і вершкове масло. Готувати під кришкою 3 минуты.

3. Поперчити. І готувати до загустіння соусу. Кілька хвилин. Підсушити на сковороді багет і подавать.

Відео рецепт 👇