Смажені овочі: кабачки, батат, брюссельська капуста, моркву і гриби

Як смачно зробити смажені овочі: кабачки, батат, брюссельська капуста, моркву і гриби на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. НИЗКОВУГЛЕВОДНИЙ ВЕЧЕРЯ.

Інгредієнти

🔸Цукіні 1 шт.
🔸Батат 1 шт.
🔸Кольрабі 100 р
🔸Гриби 50 г
🔸Брюссельська капуста 100 г
🔸Морква 1 шт.
🔸Часник 2 зубчики
🔸Масло для смаження
🔸Спеції
🔸Сіль

Смажені овочі: кабачки, батат, брюссельська капуста, моркву і гриби покроковий рецепт

1. Овочі нарізати кубиками, гриби – великими шматочками. Брюссельську капусту великі качанчики розрізати навпіл. Дрібні залишаємо недоторканими. ⠀
2. Батат, кольрабі, брюссельську капусту та моркву обсмажити на середньому вогні 3-5 минут.
3. Додати цукіні, гриби і тушкувати під кришкою до готовності. За 3 хвилини до закінчення приготування додати різаний часник і приправи. ⠀
4. Смачний обід готовий! ⠀ Приємного апетиту!