Сметанного десерту зебра

Як смачно зробити Сметанного десерту зебра простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Без випічки, зберігайте рецепт сметанного десерту зебра, смачний і легкий десерт

Інгредієнти

Сметана 15% і більше – 500 гр
Цукрова пудра – 100 гр (можна цукор)
Швидкорозчинний желатин – 10 г
Вода – 60 гр (кімнатної температури)
Какао – 30 г (2 ст. л з гіркою)

Сметанного десерту зебра покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо водою, даємо набрякнути 1-2 хвилини. Далі я прибираю ємність в мікрохвильовку і расталкиваю приблизно 30 сек., як стане рідкий все готово, трохи перемішати. Сметану збиваємо з цукровою пудрою 2 хв. Кількість пудри регулюємо за смаком, можна додати трохи більше або трохи менше. Ділимо масу на 2 рівні части.

2. В одну частину сметанною маси додаємо просіяне какао і перемішуємо до однорідності. Половину желатину влити в сметанную масу, другу половину – в шоколадну. Збиваємо кожну масу протягом 1-2 минут.
3. Викладаємо столовою ложкою сметанний і шоколадний мус в креманки: одна ложка білого, одна ложка шоколадного і т. д Прибираємо в холодильник до повного застигання на 4-6 годин, можна на ночь.

4. Поради: у сметанную масу можна додати 1 ч. л ванільного цукру, тоді вийде класичне поєднання ванільного і шоколадного смаків

Відео рецепт 👇