Сочевичний суп з беконом простий рецепт. Смачний, швидкий і поживний суп. За смаком суп з Червоною сочевицею дуже схожий на гороховий, але вариться сочевиця набагато швидше гороху. Буквально за 15 хвилин.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 49/2/2/6
Інгредієнти на 3-х літрову каструлю
Бекон – 150 г
Червона сочевиця – 200 г
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 500 г
Часник – 2 зубчики
копчена Паприка (або звичайна солодка )-1 ч. л
Сіль – за смаком
Вода
Сочевичний суп з беконом покроковий рецепт
1. Бекон нарізати смужками і обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.У мене був варено-копчений бекон, можна сирокопчений взяти. З бекону витопиться достатньо жиру, тому масло додавати не нужно.
2. Додати до бекону цибулю , обсмажити все разом до м’якості. У киплячу воду кинути картоплю, хвилин через 10 закинути промиту сочевицю і натерту на дрібній тертці морковь.
3. Коли сочевиця розвариться додати засмажку з беконом, подрібнений часник, сіль, паприку і варити ще кілька хвилин. Приємного апетиту☺
Відео рецепт 👇