Запечена Соковита курка в духовці з соєвим соусом, гірчицею і сметаною простий рецепт. Як зробити соковиту курочку в духовці? Я дуже люблю класичний шніцель. Так само люблю імітацію шніцеля з курки) загалом цей рецепт заснований на мотивах шніцеля, тільки курочку ми будемо готувати в духовці, без величезної Кількості олії.
Інгредієнти
дивіться нижче
Соковита курка в духовці з соєвим соусом, гірчицею і сметаною покроковий рецепт
1. Філе потрібно нарізати на 2-3 частини ( залежить від розміру філе) відбити ножем, злегка посолити і поперчити. Робимо маринад: змішати 2 ст. л. Сметани, 1 ч. л. Гірчиці, соєвий соус за вкусу.
2. Добре обвалюємо курочку в маринаді і залишаємо в холодильнику на годину, можна на ніч. Обвалюємо добре в панірувальних сухарях. Викладаємо на пергаментний папір і в розігріту духовку на 180 гр. на 20 минут.
3. Дістаємо філе, зверху натираємо пармезан і назад в духовку на 15 хвилин. Курочка виходить дуууже соковита і ніжна).
Відео рецепт 👇