найсоковитіші біляші з м’ясом на ринку рецепт простий. Нарешті-то я методом проб і помилок, відтворила рецепт тих самих соковитих біляшів з мого дитинства, поробуйте вам теж сподобається.
Інгредієнти
Тісто:
500 мл тепла вода
1 чл сіль
2 чл цукор
7 г сухі дріжджі
2 ст л соняшникова/оливкое масло
+/- 600 – 650 г борошно
Начинка:
500 г фарш (свинина+яловичина)
4 шт середніх лук (300г)
0,5 – 1 чл сіль
Перець за смаком
50 мл вода
Соковиті біляші з м’ясом на ринку покроковий рецепт
1. У теплу воду додаємо дріжджі, цукор, сіль, олію і борошно. Замішуємо тісто, так як воно виходить злегка рідкуватим, то сильно липне, змащуємо руки постійно маслом.
2. На 1 – 1,5 години в тепле місце на расстойку. Змішуємо цибулю, фарш, солимо, перчимо, доставляємо трохи воды.
3. Формуємо біляші з дірочкою, змащуємо руки. Смажимо спочатку дірочкою вниз, потім перевертаємо і дожариваємо до готовности.
Відео рецепт 👇