Картопляні коржики з сиром на сковороді

Картопляні коржики з сиром на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Обсяг склянки 200 мл
Обсяг чайної чашки 100 мл

Картопля (1 велика 1 маленька)
Вершкове олія 2 столові ложки
Вершки 4 столові ложки
Сіль 1 чайна ложка

Для тіста:
Борошно 1 склянку
Молоко чверть склянки
Вершкове масло 1 столова ложка
Цукор 1 чайна ложка
Сіль 1 чайна ложка

Додатково:
Сир Сесіль півсклянки
Сир чеддер півсклянки

Картопляні коржики з сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Зварити картоплю. Для тіста, перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Прибрати в холодильник на пів години. Готовий картопля розімніть в пюре.

2. Додайте сіль, масло, вершки і перемішувати. Розкачати тісто, покласти начинку і сир. Надати форму і трохи раскатать.

3. Змастити вершковим маслом і готувати на сковороді з двох сторін на середньому вогні. Приблизний час приготування від 10-15 минут.

Відео рецепт 👇