Соковиті манти з фаршем, цибулею і картоплею

Соковиті манти з фаршем, цибулею і картоплею простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто
Яйце 1 шт
Борошно 400-450
Молоко, і вода 50/50 літеплий, 300 мл
Сіль пару щіпок

Начинка
Фарш яловичий 800 р
Цибуля 2 шт середніх
Картопля 300 г
Сіль перець за смаком
Можна додати східні
приправи, свіжу зелень

Соковиті манти з фаршем, цибулею і картоплею покроковий рецепт

1. Яйце, тепле молоко з водою 50/50, сіль змішуємо. Додаємо борошно трохи, замішуємо еластичне тісто (можна додати трохи рослинного масла), потім відбиваємо його, щоб тісто задышало, а після даємо йому відпочити. В цей час крутимо фарш або беремо готовий, додаємо подрібнену цибулю (я прокрутив), сіль, перець за смаком, картоплю кубиками. Начинка готова.

2. Тісто ділимо на частини, потім розкачуємо порційно кружечки (як на пельмені). Фаршируємо начинкою і загинаємо краю човником. Перед варінням низ мачає в рослинному маслі, щоб не прилипло.

3. Варити такі манти можна як у мантоварке на плиті, так і в мультиварці. Ми варили на плиті 40 хвилин, у підсоленій воді з лавровим листом і перцем горошком. Подаємо з улюбленим соусом або сметаною, обов’язково з зеленью.

Відео рецепт 👇