Соковиті стожки з м’ясного фаршу, морквою, цибулею і сиром в духовці простий рецепт. Цю страву готують у моїй родині на різні свята і не тільки ,дуже смачно і просто.
Інгредієнти
-400 г м’ясного фаршу
-1 шт ріпчастої цибулі
-1 морква
-1 зубчик часнику, сіль, перець
-4-5 ст. л сметани
-50-80 г твердого сиру
Соковиті стожки з м’ясного фаршу, морквою, цибулею і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Натріть моркву на великій тертці ,цибулю дрібно поріжте і обсмажте до м’якості на рослинному маслі. До фаршу додайте сіль, перець, тертий часник і добре перемішайте і отбейте.
2. На пергаментним папері сформуйте гнізда з фаршу ,в поглиблення покладіть моркву з цибулею і змажте вгору сметаною. Поставте в духовці стожки на 25-30 хвилин при 180 г.
3. Після закінчення часу дістаньте їх і посипте тертим сиром. Приберіть в духовку ще на 5 хвилин до розплавлення сыра.
4. Готово! Можна подавати, приємного аппетит.
Відео рецепт 👇