Свинячі відбивні на сковороді з корейки

Свиняча відбивна з часниковим маслом – це простий і швидкий рецепт смачного м’яса. Готуємо Свинячі відбивні на сковороді з корейки рецепт простий.

Інгредієнти

свиняча корейка – 1 кг
сіль – 1 ч. л
перець чорний мелений – 0.5 ч. л
копчена паприка – 1 ч. л
рослинна олія – 3 ст. л
вершкове масло – 100 гр + 10 гр (для смаження)
часник – 3 зубчики
кріп

Свинячі відбивні на сковороді з корейки покроковий рецепт

1. Наріжте м’ясо на стейки товщиною 2 сантиметри. Змішайте перець, паприку і сіль. Відбийте м’ясо з двох сторін. Натріть спеціями з кожної стороны.

2. кріп Дрібно наріжте. Змішайте м’яке вершкове масло, часник і кріп. На сковороді розігрійте олію і вершкове масло.

3. Обсмажуйте стейки по 8-10 хвилин з кожного боку. Змастіть м’ясо часниковим маслом, накрийте кришкою і приберіть з плити. Приємного апетиту!