Соковитий і мякий паска сирна

Виходить соковитий і м’який паска сирна рецепт простий 🙌🏻 Ви можете додавати будь-які горіхи, сухофрукти, тільки з попередньо замочити в окропі. Я додавала шоколад з горішками. Не забувайте💜☺ А також будь коментар залишайте якщо будете готувати☺

Інгредієнти

Опара:
▪️120г молока
▪️7г сухих дріжджів
▪️100г пшеничного борошна
▪️1 ст. ложка цукру

Тісто:
▪️2 яйця
▪️100г цукру
▪️60г вершкового масла м’якого
▪️130г сиру м’якого або розсипчастого
▪️20г рослинного масла
▪️300г борошна (+борошно для обминки)
▪️Плитка шоколадки/цукати/горіхи

Соковитий і м’який паска сирна покроковий рецепт

1. Опара:
В тепле молоко додаємо дріжджі, цукор і пшеничне борошно. Залишаємо на 45 минут.

2. Тісто:
Яйця збити з цукром до пишної білої піни. Додаємо вершкове м’яке масло і сир. Збиваємо до однорідної маси. Опару додаємо борошно і рослинне масло. Вимішуємо до однорідності і щільного тіста, воно не повинно сильно липнути до рукам.

3. Вимішувати 15 хвилин. Відправляємо на расстойку на годину. Після додаємо сухофрукти, я додала шоколад з горішками. І знову обминаємо тісто. Викладаємо тісто на половину форми 9см. Відправляємо на расстойку (я ставлю ~50-70с) до підйому. Далі підвищуємо температуру до 180с і випікаємо ~15-20 минут.

Відео рецепт 👇