Солодкі яйця для декору пасок на великдень

Солодкі яйця для декору пасок на великдень простий рецепт. Ви будете в захваті від їх смаку. Готувати швидко, особливих навичок не потрібно.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Борошно – 100 г
Цукор – 130 г
Яйце – 2 ш
Розпушувач – 1 ч. л.
Какао – 30 г
Молоко – 100 мл
Кефір – 75 мл
Рослинна олія – 30 мл

Шоколадна глазур:
Білий шоколад – 100 г
Какао масло – 15 г (можна без нього)
Рослинну олію – 15 р
Барвники за бажанням

Солодкі яйця для декору пасок на великдень покроковий рецепт

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти. Збиваємо яйця з цукром, далі туди додаємо молоко і кефір перемішуємо. Після частинами додаємо борошно і перемішуємо на найнижчих оборотах міксера. В кінці додаємо рослинне масло – перемішуємо. Готове тісто на бісквіт перелити у форму. Випікаємо 40 хвилин на 180 р. По готовності розламуємо бісквіт (як на відео) і перемішуємо з сирним сиром – 150 г.

2. Шоколадна глазур: Розтопити шоколад, додати розтоплене як-то масло і рослинне масло і все перемішати. З бісквітного тіста скачати кульку й виліпити форму яйця. Вставити в кожну зубочистку і прибрати в морозилку на 30-40 минут.

3. Далі опустити в шоколадну глазур, потрясти і поставити в пінопласт , або просто викласти на пергаментний бумагу.

4. Прибрати в холодильник на 30 мин.

Відео рецепт 👇