«Холостяк їсть макарони, а одружений чоловік – пасту» 😀 Але в будь-якому випадку не знаю жодної людини, який не любить її. А також вважаю, що соус відіграє головну роль у страві. Може як зіпсувати, так і розкрити по-новому. Зберігайте мій варіант і пробуйте. Виходить смачно, пікантно 🤤 Як зробити Макарони з фаршем на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
для соусу з розрахунку 300 гр спагетті:
⁃ 400 гр фаршу
⁃ 100 гр Айвара
⁃ олія для смаження
Спагетті з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. В підсоленій воді варимо спагетті. Паралельно розігріваємо сковороду, додаємо масло (у мене дхі), фарш і обсмажуємо до готовності. Додаємо Айвар – овочева икра.
2. Готується вона з печених овочів: солодкого перцю і баклажанів. Я використовувала гострий, він ще з додаванням гострого перцю. Смак не «пекучий», а приємно пікантний 🤩
3. Тушкуємо разом 2-3 хв. Готові спагетті викладаємо в тарілку, зверху фарш. Можна додати зелень. Вкусняшка!
Відео рецепт 👇