Як смачно зробити Спрінг роли з креветками з рисового паперу Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
200 г сушеної вермішелі або тонкої рисової локшини
500 г приготованих королівських креветок, очищених, очищених від кісточок й дрібно нарізаних
2 подрібнених листків салату “Бебі джем”
4 зелених цибулини, очищених і нарізаних
2 великі моркви, очищені і натерті на тертці
4 столові ложки нарізаного коріандру
4 столові ложки нарізаного тайського базиліка
4 столові ложки подрібненої м’яти
Сік 2 лаймів
24-28 круглих листків рисового паперу (діаметр 16 см)
ДЛЯ СОУСУ ДЛЯ УМОЧУВАННЯ
4 столові ложки цукрової пудри
4 столові ложки рисового оцту
180 мл рибного соусу
2 червоних перцю чілі, очищених від насіння і дрібно нарізаних
2 зубчики часнику, очищених і дрібно нарізаних
2 зелених цибулини, очищених і дрібно нарізаних
4 столові ложки нарізаного коріандру
4 столові ложки подрібненої м’яти
Спрінг роли з креветками з рисового паперу Гордона Рамзі покроковий рецепт
1. Щоб відновити гідратацію вермишелевой локшини, замочіть її в киплячій воді на 3-4 хвилини; злийте воду і промийте під проточною холодною водою. Коли охолоне, струсіть надлишки води і відкладіть в сторону. Щоб приготувати соус для умочування, змішайте цукор, рисовий оцет, рибний соус, перець чилі і чеснок.
2. Добре перемішайте, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додайте інші інгредієнти. Змішайте, спробуйте і, при необхідності відрегулюйте, потім відкладіть. Щоб приготувати роли, крупно наріжте локшину в мисці. Додайте креветки, листя салату, зелена цибуля, морква, коріандр, базилік і мяту.
3. Додайте сік лайма разом з 2 столовими ложками соусу для умочування і перемішайте. Спробуйте і відрегулюйте приправу, додавши ще трохи соусу, якщо потрібно. Опустіть рисовий папір в миску з гарячою водою приблизно на 20 секунд, поки вона не стане м’якою і податливой.
4. Збризніть дошку невеликою кількістю води, перш ніж покласти на неї рисовий папір (це запобігає прилипання), потім покладіть ложку суміші в центр рисового паперу і складіть краю поверх начинки.
5. Щільно скрутіть у формі спрінг-ролу і повторіть те ж саме з рештою суміші і рисової папером. Подавайте роли з соусом для обмакувания на гарнир.