Стейк з цвітної капусти з печерицями на сковороді

Як зробити Стейк з цвітної капусти з печерицями і чебрецем на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

Кольорова капуста 1 качан
Оливкова олія 1-2 ст. л.
Чорний перець за смаком
Чебрець 5-6 гілочок
Сіль за смаком

Грибний соус:
Вершкове масло/топлене 1 ст. л.
Рослинна олія 1 ст. л.
Цибуля 1 шт
Печериці 400 гр
Сметана 100 гр
Вода 50 мл
Кукурудзяний крохмаль 1 ч. л.

Стейк з цвітної капусти з печерицями на сковороді покроковий рецепт

1. Цвітну капусту нарізаємо на «стейки». Викладаємо цвітну капусту на деко, застелене пергаментом. Кожен шматочок кольорової капусти змащуємо оливковою олією, посипаємо спеціями і викладаємо гілочки чебрецю. Розігріваємо духовку при 180•с і ставимо капусту на ~25 хвилин, до готовности.

2. В сковорідку додаємо вершкове і рослинне масло, Додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо 2 хвилини. Викладаємо нарізані печериці і обсмажуємо ~5 минут.

3. Додаємо сметану, перемішуємо. Змішуємо холодну воду і крохмаль, заливаємо печериці і тушкуємо ~ 5-7 хвилин. Подаємо стейки цвітної капусти з грибним соусом.

Відео рецепт 👇