Як смачно зробити Суфле з ряжанки і желатину з какао простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. СУФЛЕ З РЯЖАНКИ – дуже простий у приготуванні десерт, дуже смачний і низькокалорійний. У 100 грамах всього 65 ккал
Інгредієнти
Ряжанка 300 мл
Вода 50 мл
Желатин — 10 Г
Какао — порошок- 5 Гр
Цукрозамінник Montesweet – 1 ч. лож
Суфле з ряжанки і желатину з какао покроковий рецепт
1. Желатин залийте водою і залиште набухати на 15 хвилин. Потім відправляємо в мікрохвильову піч на кілька секунд. Але не доводити до кипіння!
2. У глибоку миску налити ряжанку, додайте какао, замінник цукру. Збийте блендером або миксером.
3. Тепер вливаємо розтоплений желатин і перемішуємо ложкою. Розливаємо суфле по креманкам і відправляємо в холодильник приблизно на 30 хвилин. Приємного апетиту
Відео рецепт 👇