Суп пюре з брокколі з вершками

Суп пюре з брокколі з вершками простий рецепт. Смачний, ситний, зігріваючий і настрій піднімає) Такий яскравий і красивий) Вершки і сухарики зробили цей суп затишним і осіннім) Готуємо

Інгредієнти

Брокколі – 500 гр
Картопля – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Олія оливкова – 2 ст. л.
гаряча Вода – 750 мл
Вершки 35% – 300 мл
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Суп пюре з брокколі з вершками покроковий рецепт

1. Відрізати суцвіття капусти. Цибулю ріпчасту нарізати дрібно. Картоплю нарізати великими кубиками В каструлі розігріти оливкове масло, пасерувати лук.
2. Додати нарізану картоплю, залити гарячою водою. Варити до готовності картоплі. Додати брокколі, закрити кришкою, варити 3-4 хвилини. Влити вершки, посолити, поперчити за вкусу.
3. Заглибним блендером пюрируем суп, дати закипіти, вимкнути вогонь. Подаємо з сухариками.