Як зробити Суп Розсольник Ленінградський класичний з перловкою з СРСР простий рецепт технологічна карта.
Інгредієнти
на 3 літри:
М’ясо на кості
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
бочкові Огірки 3 середніх шт
Томат 1 ст ложка з гіркою
Картопля 3 середніх
Перлова крупа 0.5 склянки (сухий)
Суп Розсольник Ленінградський класичний з перловкою з СРСР покроковий рецепт
1. Варимо бульйон, додаємо крупу і варимо до повної готовності (на це піде близько години). З овочів і томатної пасти робимо зажарку, додаємо за смаком трохи цукру і чорний перець, солодкість цукру злегка компенсує кислоту огурцов.
2. В бульйоні з готової перловкою відварюємо картоплю до повної готовності і лише тепер додаємо зажарку з огурцами.
3. Проварюємо 10-15 хвилин і наш чудовий суп готовий!
Відео рецепт 👇