Суп солянка збірна м’ясна з копченостями простий рецепт. Самий ситний та ароматний осінній супчик👌. Копченості на солянку не купую спеціально. Просто коли не з’їдається ковбаса прибираю її в морозилку і коли накопичиться кілька шматочків дістаю, розморожую і готую солянку – беріть на замітку.
Інгредієнти
✅Копченості – у мене варена ковбаса, копчене м’ясо і 2 види копченої ковбаси.
✅Картоплю
✅Цибулю
✅Морква
✅Бочкові огірки
✅Маслини
✅Оливки
✅Каперси
✅Томатна паста
✅Сіль (солимо в кінці, можливо і не знадобиться)
Для подачі:
✅Зелень
✅Сметана
✅Лимон
Суп солянка збірна м’ясна з копченостями покроковий рецепт
1. Копченості нарізаємо дрібним кубиком і обсмажуємо на сухій сковороді. У цій же сковороді обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо дрібно нарізані огірки і тушкуємо до м’якості (можна підлити трохи води), далі додаємо томатну пасту і добре обжариваем.
2. ставимо На вогонь каструлю з водою, додаємо картоплю нарізану кубиком і варимо до напівготовності. Далі відправляємо в каструлю копченості, тушкуємо 5-7 минут.
3. Додаємо зажарку, маслини, оливки і каперси і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Сіль я не додавала – ковбаса і огірки дали достатньо соли.
4. Будьте уважні і не пересолити. Солянку подаємо з зеленню, сметаною і часточкою лимона.
Відео рецепт 👇