Суп з індичкою і грибами на вершках на сковороді

Як зробити смачний суп з індичкою і грибами на вершках на сковороді рецепт простий. Дуже смачний і швидкий супчик, підійде для тих, хто на дієті👍🏻

Інгредієнти

Грудка індички – 200 гр
Печериці – 200 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Вершки 30% – 100 мл
овочевий Бульйон – 500 мл
Свіжа петрушка – 2 гілочки
Зелена цибуля
Оливкова олія 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Суп з індичкою і грибами на вершках на сковороді покроковий рецепт

1. Розігріваємо в сковороді оливкову олію і обсмажуємо на великому вогні нарізані печериці, постійно помішуючи. ⠀ Зменшуємо вогонь. Додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо все разом ще 2 хв. ⠀
2. Філе грудки нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в сковороду до грибів і цибулі, продовжуємо обсмажувати все разом. ⠀ Заливаємо бульйоном (овочевих, грибних, курячим або просто водою), солимо, перчимо за вкусу.
3. Додаємо петрушку і вершки. ⠀ Доводимо до кипіння. Суп готовий! ⠀ Подаємо зі свіжим багетом і зеленим луком.