Як зробити Суп з м’ясом, картоплею, морквою, перцем, помідорами та квасолею простий рецепт.
Інгредієнти
600 грам м’яса
1 кг картоплі
1 цибулина
2 моркви
1-2 болгарських перцю
2-3 помідора
1 банку консервованої квасолі
Сіль, спеції за смаком
Зелень
Суп з м’ясом, картоплею, морквою, перцем, помідорами і квасолею покроковий рецепт
1. На топленому маслі обсмажуємо м’ясо (у мене яловичина + свинина). Додаємо цибулю, моркву і обсмажуємо до м’якості. Потім додаємо болгарський перець, помідор (у мене заморожені).
2. Солимо за смаком, заливаємо водою і тушкуємо під кришкою до готовності м’яса. Потім додаємо крупно нарізану картоплю і варимо до готовності картофеля.
3. Додаємо консервовану квасоля, доводимо до кипіння. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Відео рецепт 👇