Суп з нутом, макаронами, селерою і морквою

Суп з нутом, макаронами, селерою і морквою простий рецепт.

Інгредієнти

~на 6 порцій:

1 чашка = 240 мл

▫️1 ст. л. оливкової олії
▫️3 стебла селери, нарізати
▫️3 морквини, нарізати
▫️1 білий цибулю, нарізати
▫️2 зубчики часнику, подрібнити
▫️2 консерв. банки нуту (~800 гр.), злити і промити
▫️По 1 ч. л. : сушеного орегано, сушеного базиліка, сушеного чебрецю
▫️8 чашок овочевого бульйону
▫️2 чашки сухих макаронів “фуззили”
▫️¼ чашки нарізаної петрушки
▫️Сіль і перець за смаком

Суп з нутом, макаронами, селерою і морквою покроковий рецепт

1. У великій каструлі з’єднати оливкову олію, селера, морква, цибуля і часник. Смажте на середньому вогні ~ 5-7 хвилин або до м’якості овощей.
2. Додати нут, спеції і бульйон, перемішайте і доведіть до легкого кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте 10 минут.
3. Додайте макарони, перемішайте, накрийте кришкою і відставте нудитися ~10-15 хв. або до готовності макаронів. Додайте петрушку, приправити сіллю і перцем. Подавайте! ⠀

4. Залишки можуть зберігатися в холодильнику 4-5 днів.⠀ ⠀ Всім приємного апетиту, друзі, і прекрасного настроения.

Відео рецепт 👇