Суп Збірна солянка з огірками і сметаною

Як зробити Суп Збірна солянка з огірками і сметаною рецепт простий. Доброго всім дня!) Снігу ми так і не дочекалися, зате сонечко радує)) ☀️ На обід сьогодні збірна солянка👌 Дуже вигідно готувати солянку після свят, коли залишається багато м’ясних делікатесів – така солянка вийде особливо смачною, ароматною і наваристою, оскільки готується з найбільш смачних інгредієнтів! Подаємо солянку зі сметаною і тонким скибочкою лимона – і насолоджуємося смачним супом і сімейним затишком! ❤️

Інгредієнти

Бульйон з 500 гр. м’яса (у мене яловичина)
Сирокопчена ковбаса, бекон 200 гр.
Сосиски 100 гр.
Огірки солоні 4-5 шт.
Цибуля ріпчаста 1 головка
Томатна паста 1 ст. л.
маслини,оливки
Сметана 100 гр.

Суп Збірна солянка з огірками і сметаною покроковий рецепт

1. Готуємо м’ясний бульйон до готовності ( м’ясо вийняти з бульйону). Нарізати кубиками цибулю і протушкувати на сковороді 5 хв, нарізати мисливські ковбаски, сосиски, бекон, сирокопчену ковбасу або інші м’ясні копчености.
2. Додати до цибулі і протушкувати ще 3 хв, потім додати дрібно нарізані солені огірки, протушкувати 1 хв, додати томат…
3. Все висипати в каструлю з бульйоном остигле м’ясо нарізати кубиками і додати в бульйон ( я не додавала) додати маслини, оливки, вимкнути солянку через 1-2хв. додати при бажанні зелень, накрити кришкою і дати настоятися 5-10 мин.