Свиняча рулька в пиві запечена в духовці простий рецепт. А пам’ятаєте опитування який я викидала?! Так так, відповідей що це рулька було парочку…всі писали майже поруч або «кролик, індичка»…але немає😅 Це рулька!!!! В магазині як в ніч, я побачила гарну таку рулечку і згадала, що давно не готувала і тим більше не готувала для вас. Тут же купила 2л пива і поїхала щаслива додому. А далі довгий мій улюблений процес… Тому приготуйтеся – сьогодні тут смачно!!!
Інгредієнти
▪️1 велика рулька (у мене 2,5 кг)
▪️2л світлого пива
▪️сіль
▪️будь-які прянощі
▪️головка часнику
▪️лавровий лист
▪️5-6 перців
▪️гілочка шавлії (за бажанням)
Свиняча рулька в пиві запечена в духовці покроковий рецепт
1. І таааак, найважливіше що потрібно зробити, це взяти велику ємність, покласти в неї рульку, налити води і додати 2-3ст.л солі. Додайте лавровий лист, перець горошком і залиште так рульку на ніч. Вранці добре помийте шкіру гомілки. За рахунок того, що лежала в солі, вона: 1.проходилася 2.вся не потрібна бруд зі шкіри добре отмоется.
2. Тепер викладаємо рульку на харчову плівку і починаємо її маринувати. Додаємо часник пропущені через прес, будь-які ваші прянощі (у мене копчена паприка, приправа Чилі і апельсин, кайєнський перець). Добре розподіляємо по всій рульки і щільно замотуємо в харчову пленку.
3. Відправляємо в холодильник на добу. Знімаємо плівку, кладемо в ємність для гасіння і виливаємо 2 літра світлого пива. Накриваємо фольгою або кришкою і відправляємо в духовку на 4 години при 150С. Тепер перец.
4. Нарізаємо перець на тонкі смужки, додаємо рослинне масло, сіль, перець і орегано – відправляємо в духовку при 250С на 15-20 хвилин. Готову рульку відокремити від шкіри і кістки, м’ясо викласти до перцю, додати бульйону і листочки шалфея.
5. Відправити в духовку ще на 10 хвилин для того, щоб всі інгредієнти подружилися. Тепер робимо картопляне пюре і подаємо з ним рульку.