Свинячий шашлик з шиї на шампурах

На протязі багатьох років готую свинячий шашлик тільки за цим рецептом. Як зробити Свинячий шашлик з шиї на шампурах рецепт простий.

Інгредієнти

Свиняча шия 2 кг
Цибулю 🧅 1 кг
Сіль 1/2 ст. л (ідеально велика)
Чорний перець 1 ч. л
Солодка паприка пластівці 1/2 ст. л
Гострий 🌶 1/2 ч. л
Базилік сушений 1/2 ст. л
Коріандр 1 ч. л
Рослинне масло 4 ст. л

Свинячий шашлик з шиї на шампурах покроковий рецепт

1. М’ясо краще всього використовувати яке не було замороженим. Нарізаємо на порційні шматочки рівні приблизно курячому яйцу.

2. Цибулю перетискаємо з сіллю щоб отримати більше соку, при нанизуванні на шампури цибулю відокремлюємо від м’яса, щоб він не обгорал. Маринуємо 2-3 часа.
3. Готовність м’яса перевіряємо ножем, надрізавши до шампура і колір м’яса має бути світлим внутри.

4. Для насиченості аромату, чорний перець і коріандр раджу подрібнити в ступці перед самим приготовлением.

Відео рецепт 👇