Свинина з гірчицею і медом в духовці

Як смачно зробити Свинина з гірчицею і медом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свинина – 1200-1300 м;

Розсіл:
Вода – 2 л;
Сіль – 3 ст. л;
Перець чорний горошком – 1 ч. л;
Перець горошком запашний – 1 ч. л;
Гвоздика – 6 шт;
Коріандр мелений – 1 ст. л;
Прованські трави – 1 ст. л;
Лавровий лист – 4 шт;
Суміш для натирання:

Сіль – 1 ч. л;
Перець чорний мелений – 1-2 ч. л;
Гірчиця в зернах – 3-4 ст. л;
Мед – 1 ст. л;
Часник – 6 зуб;
Рослинне масло – 3 ст. л.

Свинина з гірчицею і медом в духовці покроковий рецепт

1. спочатку Приготуємо розсіл. На 2 літри води додати чорний перець горошком , перець запашний горошком, лавровий лист, сіль, гвоздику. Всипаємо туди ж прованські трави і мелений коріандр. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Знімаємо з плити і даємо остыть.

2. Беремо хороший шматок свинини, це може бути, окіст, ошийок або задня частина. Викладаємо в глибоку ємність і заливаємо розсолом розсолом. Ставимо в холод на півтори – дві доби. Я ставлю холодильник.

3. З’єднати олію з готовою гірчицею в зернах, часником, медом, сіллю і перцем. Перекладаємо м’ясо на фольгу, складену вдвічі або навіть втричі. Натираємо з усіх боків приготовленої смесью.

4. Щільно загортаємо, перекладаємо у форму і запікаємо при 170°-180° приблизно 2 години. М’ясо повинно бути м’яке, ніж входить легко. Даємо охолонути, не виймаючи з фольги, я перекладаю м’ясо в форму поменше і прибираю в прохолодне місце, а потім в холодильник.

Відео рецепт 👇