Як приготувати м’ясо свинини зі стручковою квасолею, цибулею, морквою і помідорами рецепт простий на сковороді. Любите поїздки на автомобілі? А якщо всією сім’єю? А якщо за 2,5 тисячі кілометрів? Ось я ще не визначилася – то це супер весело і цікаво, то це супер довго і ноги потім не розігнути🙈😁. Але в будь-якому випадку, кінцева мета дуже приваблива. Є здогади, куди їдемо? А сьогодні у мене варіант смачної вечері для всієї родини. До речі, якщо прибрати м’ясо, вийде цілком самодостатній пісний варіант. Овочі, маш, бурий рис і пряні трави 👍
Інгредієнти
300 г свинячої вирізки
150 г стручкової квасолі
1 маленька цибулина
1 невелика морква
4 зубчики часнику
6-8 штук помідорів чері
Жменю шпинату
150 грам таджицького гарніру
~300 мл окропу
Рослинна олія
Сіль
Свинина зі стручковою квасолею, цибулею, морквою і помідорами покроковий рецепт
1. Моркву нарізати кубиками або кружечками, якщо дрібна. Цибулю і часник подрібнити. М’ясо нарізати невеликими шматочками. У сотейнику розігріти пару ложок олії, додати цибулю, моркву і часник і пассеровать.
2. Додати м’ясо і готувати пару хвилин з кожного боку. Всипати гарнір і готувати, помішуючи, ще пару хвилин. Влити окріп, додати сіль і накрити кришкою. Готувати приблизно 25-30 минут.
3. За 10 хвилин до готовності додати стручкову квасолю. За 5 хвилин шпинат і черрі. Перед подачею перемішати. Дуже смачно!