Синнабон булочки домашні з тростинним цукром і корицею

Як смачно зробити Синнабон булочки домашні з тростинним цукром і корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

ДЛЯ ТЕСТУ:
-вершкове масло 85 гр
-молоко 250 мл
-цукор 135 гр
-сухі дріжджі-10г
-яйце 2 шт
-борошно -550 гр
-сіль-5 гр

Начинка:
-тростинний цукор-100 гр
-кориця-2 ст. л
-вершкове масло-60 гр(кімнатної температури)

Крем:
-цукрова пудра -70 гр
-сирний сир -200 гр

Синнабон булочки домашні з тростинним цукром і корицею покроковий рецепт

1. У мисці змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор і дріжджі і залишити на 10 хвилин. Зробити в муці поглиблення, додати сіль, яйця, розтоплене вершкове масло, тепле молоко і замісити тесто.

2. Тісто не повинно липнути до рук, додайте в тісто олію трохи і воно не буде липнути до рук. Прибрати в тепло на 1.5 години Через 1.5 години розкачати тісто в прямоугольник.

3. Змастити м’яким вершковим маслом. Змішати цукор з корицею і рівномірно посипати цією сумішшю пласт тіста. Згорнути в рулет як показано на відео, краї защипнути руками. Нарізати булочки 3-4 см.

4. Викласти булочки у форму (не кладіть їх занадто близько один до одного), так як вони ще збільшаться в розмірі. Булочки накрити рушником і дати постояти ще 15 минут.

5. Випікаємо при 180 С 25 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Готові булочки змащуємо кремом, поки вони горячие.

Відео рецепт 👇