Сирна начинка для булочок і пирогів

Взагалі, для суботи у мене був підготовлений рецепт дуже смачного салату, але здається, ми залишимо його для наступного тижня. Різко стало таааак холодно, що булочки і чай наші найкращі друзі на найближчий час. А ніякі покупні булки ніколи не зрівняються з домашніми, хоча б тому, що коли печеш будинку, то отримуєш не тільки цілий деко смачненького, але і квартиру (будинок), запашний здобою, а це просто кращий запах!🧡
Булочки просте і не вигадливі, до приготування яких можна залучити дітей. Мені в дитинстві бабуся завжди виділяла свій шматок тіста, з якого я ліпила своїх персональних гулюшек та іншу нечисть. Донька теж завжди просить тісто, а іноді я просто роблю свою окрему тісто з муки, води, рослинного масла і вона там з ним розважається як хоче. Тому сьогодні оголошується день ностальгії, бабусь і булочок) А ось для сирної начинки вам знадобиться:

Інгредієнти

М’який сир 200 гр.
Жовток 1 шт.
Крохмаль 1-2 ст. л. з гіркою (орієнтуйтеся на консистенцію начинки)
Цукор 40-50 гр.
Ванільний цукор
І цедра 1/2 апельсина.

Сирна начинка для булочок і пирогів покроковий рецепт

1. Дріжджове тісто розділити на дві частини, кожну змастити сирною начинкою і згорнути рулетом.
2. Нарізати рулет на плюшки і випікати при 180 до готовності (близько 20 хвилин).
3. При бажанні, до випічки можна змастити яйцем, а після випічки посипати пудрою. Є, насолоджуватися і згадувати щасливе дитинство!