Ніжний торт Карпатка з заварним кремом

Смачний повітряний Ніжний торт Карпатка з заварним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

• Запарное тісто:
Яйця 4 шт
Вода 200 мл
Вершкове масло 100 гр
Борошно 150 гр
Розпушувач 5 р
Сіль щіпка

• Заварний крем:
Молоко 200 мл
Цукор 100 гр
Борошно 5-6 ст л
Вершкове масло 180 гр
Згущене молоко 60 гр

Ніжний торт Карпатка з заварним кремом покроковий рецепт

1. Для початку приготуємо заварний крем, щоб він встиг охолонути. Змішуємо молоко, цукор, борошно і варимо на повільному вогні до загусання. Як загусне прибираємо з вогню і повністю охолодити. Окремо збиває масло зі згущеним молоком і вводити туди заварювальні крем. Все акуратно і збиваємо крем готовий. ⠀

2. Готуємо тісто заварне: У сотейник наливаємо воду, масло розтоплюємо, в цю суміш просіваємо борошно, гарненько перемішуємо і додаємо яйця по одному, після кожного яйця збиваємо тісто. ⠀ Готове тісто розділити на дві частини і випікати два коржі діаметром 18 див Випікаємо 30-35 хвилин при 160-170 гр. ⠀

3. Збираємося торт як показано на відео: укладаємо в форму корж, весь крем і накриваємо другому коржем. Відправити торт в холодильник просочуватися. ⠀ Прикрасити ягодами, фруктами на ваше усмотрение.

Відео рецепт 👇