Сирна паска без дріжджів

Сирна паска без дріжджів рецепт простий. ВИ НЕ ПОШКОДУВАТИ, ЯКЩО ВИБЕРЕТЕ ЦЕЙ РЕЦЕПТ ПАСКИ😌 готую його тепер кожен рік, та й ви зі мною😉❤️ З цим рецептом ви не будете довго возитися, готування буде легка і приємна! Це ІДЕАЛЬНИЙ РЕЦЕПТ паски без дріжджів!😍😍 який він виходить ніжний!! Приголомшливий!! Текстура повітряна! Не сирої всередині!!! Я точно запам’ятаю цей рецепт, і буду готувати його кожен рік🤩 але готувати раджу не у великих формах)) його відео рецепт додам у сториз, або шукайте в публікаціях 2 роки тому.

Інгредієнти

•100г вершкового масла 82,5%
•200 г цукрової пудри
•2 яйця
•200г сиру 9% (перетерти через сито/дрібно розім’яти виделкою)
•сметани 50г
•200г просіяного борошна
•1/2ч.л. соди
•1год.л. розпушувача
•щіпка солі
•ванілін
•цукати, родзинки
•цедра 1 апельсина або лимона

ГЛАЗУР БЕЗ СИРИХ ЯЄЦЬ!
•1год.л. желатину +2ст.л. води
•180г. цукру +4ст.л. води +1ч.л. лимонного соку

Сирна паска без дріжджів покроковий рецепт

1. Випікати в духовці при температурі 170гр, приблизно 30-40хв. Залежить від форми. У мене була заздалегідь підготовлена консервована банку з під фруктів…просто потрібно вимити і тримати в духовці 1 годину при 180гр + застелити скрізь пергаментом і змазати маслом.
2. ГЛАЗУР.
1 ч. л. швидкорозчинного желатину заливаємо 2ст.л. холодної води, залишаємо набухати на 15хв. У невелику каструльку висипаємо 180г. цукру, додаємо 4ст.л. води, помішуючи лопаткою топимо цукор на маленькому вогні до повного розчинення, до сиропа.
3. Частинки цукру не повинні залишитися, я трохи поквапилася🙈 + 1ч.л. лимонного соку. Потім додаємо набряклий желатин, ретельно розмішуємо розчиняючи його, НЕ КИП’ЯТИМО. Отриману суміш збиваємо міксером до білого цвета.
4. Чим довше збиваєте, тим густіше вона вийде, не перестарайтеся) глазур швидко застигає, приступайте до прикраси😌 не кришиться при нарізці паски і не забарвлюється від украшений.