Сирна паска з рікоттою і вишнею без масла

Сирна паска з рікоттою і вишнею без масла рецепт простий.

Інгредієнти

• Сир – 250 гр.
• Сир м’який – 125 гр.
• Рікотта – 250 гр.
• Молоко – 150 гр.
• Кукурудзяний крохмаль – 35 гр.
• Жовток – 1 шт.
• Підсолоджувач – за смаком
• Сушена вишня – 70 гр. (будь-які інші сухофрукти)

Сирна паска з рікоттою і вишнею без масла покроковий рецепт

1. Молоко, крохмаль і жовток змішати в сотейнику. Варимо на маленькому вогні до загусання, помішуючи. Остуджуємо. • В окремій ємності змішуємо сир, рікотту, м’який сир і підсолоджувач. Пробиваємо блендером до однорідної массы.

2. Далі додаємо нашу масу, журавлину і все перемішуємо. • Пісочницю ставимо на тарілку (буде стікати сироватка) і прокладаємо марлею. Далі викладаємо нашу масу, добре її утрамбовуючи. • Накриваємо кінчиками марлі, зверху прикриваємо тарілкою і ставимо щось тяжелое.

3. Прибираємо на ніч у холодильник (мінімум 15 годин) Рекомендую робити Великдень в суботу ввечері, а прикрашати її прям перед подачею. Приємного апетиту, мої дорогі!

Відео рецепт 👇