Як зробити сирну ватрушку ПП рецепт простий. Ніжна, тануча у роті сирна начинка у повітряному, легкому хмаринці!
Інгредієнти
На 100 гр.~119 ккал. 👌
Бісквіт:
Борошно рисова-80 гр.
Розпушувач-1 чл.
Білки-3 шт.
Молоко-50 гр.
Підсолоджувач (у мене сироп-30 гр.)
Начинка:
Сир-360 гр.
Сир м’який-125 гр.
Жовтки-3 шт.
Молоко-50 гр.
Ванілін-2 гр.
Кукурудзяний крохмаль-30 гр.
Підсолоджувач (у мене сироп-50 гр.).
Сирна ватрушка ПП покроковий рецепт
1. Борошно, розпушувач, молоко і підсолоджувач – змішати. Білки збити до піків, акуратно ввести в масу, викласти в форму.
2. Всі інгредієнти для начинки збити блендером до однорідної консистенції і акуратно ложкою викласти сирну масу в центр, поверх бісквітної массы.
3. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 170 градусах, 45-50 хвилин. Залишити в духовці до повного остигання, після чого поставити в холодильник на пару годин, а краще на ночь.