СИРНЕ ПЕЧИВО дуже розсипчасте, ароматне, смачне. Можна взяти з собою в якості перекусу, покласти в красиву коробочку і подарувати гостинець подрузі, а можна схомячить під келих 🍷 Готуємо Сирне печиво домашнє рецепт простий в духовці. ⠀ Список інгредієнтів зовсім невеликий, на півтора дека печиво нам потрібно.
Інгредієнти
сир 200 г (типу гауда, вершковий) 🧀
борошно 200 г
вершкове масло-130 г 🧈
морська сіль ¼ ч. л. 🧂
прованські трави 1 ч. л.🌿
Сирне печиво домашнє покроковий рецепт
1. Сир натерти на дрібній тертці. Злегка розтоплене масло змішати з тертим сиром, морською сіллю, травами і перемішати. Всипати просіяне борошно і замісити тесто.
2. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Розкачати тісто товщиною приблизно 0,5 см.
3. Склянкою вирізати печиво, приблизно діаметром 5-6 див. Акуратно перекласти печиво на деко, застелене пергаментом. Випікати при температурі 200° протягом 10 минут.