Інгредієнти
Цукор для присипки 1 ст. л.
живі Дріжджі 20 гр
Молоко 250 мл л.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Вершкове масло 70 гр
Сіль 1 трісок.
Яйце 2 шт.
Вишневий джем 2-3 ст. л.
Борошно 500 гр
Цукор 80 гр
Сир 150 гр
Розпушувач 1 ч. л.
Сирні булочки дріжджові як пух у духовці покроковий рецепт
Прибираємо в тепле місце на 15-20 хвилин. У сир додаємо цукор, що залишився ванільний цукор сіль для смаку. Розбиваю одне яйце і додаю розтоплене вершкове масло. Друзі всі продукти для дріжджового тесту ми беремо не з холодильника а кімнатної температури. Викладаю і перетираю блендером готове подивіться, як добре у нас опара піднялася блискуча дріжджі відмінні викладаю її в сирну масу. Перемішую хто не пробував сирні булочки обов’язково приготуйте ви не пошкодуєте. Проціджую борошно. Всі точні інгредієнти дивимося під видео.
Також хочу сказати що дріжджове тісто ні в якому разі не перенасыщают борошном додаємо по трохи буквально по столовій ложці. Тісто має бути дуже м’яким не перебитим приблизно таким, трохи подлипающим. Зараз я його буду вимішувати хвилин п’ять-сім. Гарненько вымешаю щоб булочки у нас добре тримали форму не розпливалася при випіканні. Так дивіться яка у вас інтенсивність замісу? Але тісто у нас повинні бути ось таким трохи подлипающим, дуже м’яким і однородным.
Спускаю повітря і ділю на колобки, у мене вийшло 12 заготовок закриваю рушником і залишаю на 30 хвилин! 30 хвилин пройшло колобочкі у мене підросли красиві які пышненькие беру акуратно і ножицями роблю надрізи ідеальна форма для сирних булочок з чотирьох сторін. Ніяк її не приминаю зайвий раз не чіпаю і поперек розрізаю нічого складного! Ось таку красу викладаю на деко на расстойку.
Трохи прям буквально дрібку як прикраса у нас вийде, отже всі булочки роблю. Відправляючи їх в розігріту духовку до 175 градусів на 15-20 хвилин. Хочу щоб ви обов’язково приготували наш десерт до чаю пригостили своїх рідних і близьких, сподобається рецепт піднімаючи палець вгору і підписуйся на наш канал! Приємного чаювання до нових зустрічей поки!!