Сирні круглі пампушки смажені в маслі простий рецепт на сковороді. ⠀ Обов’язково зберігай цей рецепт і ділися ним з друзями, тому що просто неможливо утриматися і не спробувати хоча б один рум’яно-білосніжний (від цукрової пудри) кругленький кульку. ⠀ Рецепт з домашньої кулінарної зошити моєї сестри Лариси періоду СРСР 🔥 Рецепт дуже простий, готуються ці пончики дуже швидко і просто і завжди стабільно виходять!
Інгредієнти
Сир жирний — 360 г;
Борошно пшеничне — 170 г + жменю борошна на подпыл;
Яйця — 2 маленьких або 1,5 великих;
Цукор — 2 ст. л.;
Ванільний цукор — один пакетик 8 г (це вже сучасне додаток);
Сода — 1 ч. л. без верху;
Сіль — щіпка.
Сирні круглі пампушки смажені в маслі на сковороді покроковий рецепт
1. У мисці змішати сир, яйця, цукор, сіль і соду. Невеликими порціями всипати борошно і замісити тісто. Дати тісту постояти хвилин 15-20, щоб розійшлася борошно. За допомогою борошна на подпыл, розкачати ковбаску і нарізати її невеликими «пеньками» так, щоб скачати руками кульки розміром з волоський горіх. ⠀
2. У сковороду налити рафіноване масло, шаром близько 1,5 см. Добре нагріти масло (на 7 з 9), як тільки від закинутої в масло заготовки підуть інтенсивні бульбашки, закидаємо інші так, щоб вони не стикалися один з одним. ⠀
3. Обсмажуємо з одного боку до рум’янцю, потім перевертаємо на інший і так з усіх боків, щоб вийшов кругленький, рівненький рум’яний колобок. ⠀ Готові пончики, викладаємо на паперові серветки, щоб видалити надлишки масла. Зверху рясно посипати цукровою пудрою. ⠀
4. Пончики треба їсти гарячими. Наш улюблений соус — сметана зі згущеним молоком, в пропорціях 70 на 30. ⠀ Друзі! Обов’язково спробуйте приготувати цей чудовий і дуже ошатний десерт!
Відео рецепт 👇