Як зробити смачні корисні Сирні оладки на кефірі з рисовим борошном рецепт простий 🥞 і бабусине варення. Сніданки – самі улюблені прийоми їжі. Дуже люблю їх готувати і годувати своїх хлопчиків. Якщо є сир – чудово, яйця – чудово, можна не морочитися, посмажити яєчню або омлет, з’їсти баночку сиру і не поспішаючи випити кави.
Ну а якщо вже як мені хочеться порадувати близьких ароматною стопкою свіжоспечених оладок, ціни вам не буде! Я страшенно переживала, але начебто все пройшло гладко, правда мій особистий критик сказав, що я дуже довго розкладала ягоди по тарілці😂🙈 Хто дивився , можете поставити будь-смайлик в коментарях. Загалом якщо у вас є і яйця, і свіжий сир, ну ще трохи кефіру або ряжанки можете швиденько спорудити ці ніжні оладки.
Ну а якщо вже як мені хочеться порадувати близьких ароматною стопкою свіжоспечених оладок, ціни вам не буде! Я страшенно переживала, але начебто все пройшло гладко, правда мій особистий критик сказав, що я дуже довго розкладала ягоди по тарілці😂🙈 Хто дивився , можете поставити будь-смайлик в коментарях. Загалом якщо у вас є і яйця, і свіжий сир, ну ще трохи кефіру або ряжанки можете швиденько спорудити ці ніжні оладки.
Інгредієнти
– 360 г м’якого сиру
– 2 яйця
– 80 г рисового борошна
– 100 г кефіру або ряжанки
– 2 ч. л меду або іншого підсолоджувача
– 1/2 ч. л розпушувача
– Ванілін
варення
– 1,2 кг малини
– 1 кг цукру
Сирні оладки на кефірі з рисовим борошном покроковий рецепт
1. Все змішати до однорідності і випікати на добре розігрітій сковороді, злегка змащеній олією з обох сторон.
2. Подавати з варенням, медом , сметаною або йогуртом.
3. Малиновою варення п’ятихвилинка від моєї мами.
Ягоди відправити в каструлю, засипати цукром і залишити на 5-6 год. Потім поставити на слабкий вогонь, довести до кипіння і варити не більше 5 хв. Пінку, що утворюється при варінні, зняти шумівкою. Тепле варення перелити в підготовлені банки й закрити крышками.
Ягоди відправити в каструлю, засипати цукром і залишити на 5-6 год. Потім поставити на слабкий вогонь, довести до кипіння і варити не більше 5 хв. Пінку, що утворюється при варінні, зняти шумівкою. Тепле варення перелити в підготовлені банки й закрити крышками.