Сирні сирники з курагою

Як зробити смачні Сирні сирники з курагою рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

КБЖУ на 1 порцію (4 сирника без дополения)
~367,3/29,5/7,7/45

Інгредієнти:
• 380 р. сиру в брикеті (ісп. 0,2% жирності)
• яйце
• 30 р. рисового борошна + ~20 р. для формування сирників
• 70 р. кураги
• підсолоджувач (за бажанням)
• 10 р. кокосового масла

Додатково:
• абрикосові кісточки
• мед

Сирні сирники з курагою покроковий рецепт

1. Для сирників краще підійде м’яка курага, її нарізати на невеликі кубики. До сиру додати яйце, розім’яти виделкою, додати борошно, підсолоджувач і курагу, все добре перемішати. ⠀ Зверніть увагу, що сир не повинен бути дуже вологим, тому, що цю вологу потрібно буде забирати борошном, тоді витрата борошна буде більше. ⠀
2. Розділити сирну масу на шматки приблизно 50-55 грам, має вийти 8 штук. Додати сирників форму. Обсмажити сирники до золотистої скоринки з обох сторін додавши на сковороду трохи кокосового масла.

3. За бажанням поставити в розігріту духовку на 200 градусів на ~5-10 хвилин, тоді сирники будуть більш повітряні. ⠀ Щоб зменшити кількість жирів в порції сирників, можете обсмажити сирники використавши меншу кількість кокосового масла або зовсім не використовувати) ⠀ Приємного аппетита!