Як смачно зробити Сирно-беконні палички простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сирно-беконні палички – смачний союз ліні і голоду. Точніше, напад пиріжкової манії в замкнутому просторі в умовах відсутності потрібних продуктів. А за бортом зовсім не затишно і бажання топати магазин не виникає. Тому що? Правильно! Улюблений формат – імпровізація на окремо взятій кухні.
Зняли, приготували, спробували. Зрозуміли, що вийшло у форматі «Дівчинки, готую 600 разів на день…». Що не скасовує факту, що вийшло смачно, просто, швидко, можна дітям, дорослим та жінкам в положенні.
Але виникла проблема – хочеться пива або ігристого. Останнім даремно займає площу в холодильнику. На сім вечір перестав бути томним.
Зняли, приготували, спробували. Зрозуміли, що вийшло у форматі «Дівчинки, готую 600 разів на день…». Що не скасовує факту, що вийшло смачно, просто, швидко, можна дітям, дорослим та жінкам в положенні.
Але виникла проблема – хочеться пива або ігристого. Останнім даремно займає площу в холодильнику. На сім вечір перестав бути томним.
Інгредієнти
На 8 паличок
– 250 г бездріжджового листкового тіста
– 50 г тертого сиру
– 50 р цукру
– 8 смужок бекону
– січені листочки 1-2 гілочок розмарину
– 1 збите яйце
– 1-2 ч. л. паприки
– щіпка солі і перцю
– трохи борошна
Сирно-беконні палички покроковий рецепт
1. Зробіть суміш для обсипання, змішавши цукор і розмарин з дрібкою солі і перцю. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню, змастіть яйцем, посипте паприкою і сиром. Вкатайте начинку качалкою, присипаній мукой.
2. Розріжте на 8 смужок, складіть їх навпіл, закрутіть кожну, обернути беконом, обваляйте в обсыпке.
3. Викладіть на деко, покритий пергаментом, на невеликій відстані, відправте в духовку, розігріту до 190 гр, на 30-40 мин.
Відео рецепт 👇