Сирно медові Тарталетки з інжиром

Як зробити Сирно медові Тарталетки з інжиром рецепт простий. 5 шт. діаметр 9,5 см: З цієї кількості тесту виходить 8-9 основ для тарталеток( в залежності від товщини розкочування), начинка розрахована на 5 тарталеток.

Інгредієнти

Основа:
Борошно 200 г
Цукрова пудра-60 г (приготована з цукру)
Яйце 40 р
Олію слив. ж. 82% 90 р
Сіль щіпка

Начинка:
Сирно-медовий ганаш:
Шоколад білий 26% 100 р
Вершки ж. 33-35% 100 р
Мед 15 р
Сир твердий 20 г
Сіль морська щіпка

Компоті з інжиру:
Інжир свіжий 250 р
Цукор 50 г
Пектин NH 2,5 р
Лимонний сік 20 р
Гілочки чебрецю 5 -6 шт.
Для прикраси інжир свіжий 2-3 шт.

Сирно медові Тарталетки з інжиром покроковий рецепт

1. Основа:
Цукрову пудру збити з вершковим маслом , додати яйце, збити. З’єднати з борошном і сіллю, швидко замісити тісто. (як тільки почне збиратися в ком, дістати з діжі, надати прямокутну форму заввишки біля 1 см, прибрати в плівку і поставити в холодильник на 4 години мінімум. Розкачати до 2,5 мм. Викласти тісто по формах. Розкласти на дно і стінки. Випекти при 170 градусах включеному режимі конвекція 12-14 хвилин. ⠀
2. Начинка:
Вершки з’єднати з медом, натертим на дрібній тертці сиром, сіллю. Довести до кипіння, дати настоятися 10-15 хвилин, процідити за бажанням через сито. З’єднати з розтопленим шоколадом. Замісити до стану «емульсія». Ввести вершкове масло, залити на отпеченные основи. Дати стабілізуватися 6-8 годин в холодильнику , наповнити инжировым компоте.

3. Компоті з інжиру:
Інжир порізати на шматочки, заспать половиною цукру, додати чебрець. Другу половину змішати з пектином. Інжир з цукром в сотейнику підігріти до 40 градусів. Ввести цукор з пектином, довести до кипіння, проварити близько 30 секунд, додати лимонний сік. Трохи охолодити, вилити поверх ганаша. Дочекатися застигання, прикрасити інжиром, гілочкою чебрецю, шматочками зведено инжира.