Сирний пиріг галета з нектаринами

Як зробити Сирний пиріг галета з нектаринами рецепт простий в духовці 😍 Як же даремно я відкладала її приготування! Нежнятина-смакота!🙌🏼 Все швидко і просто, а можна нектарини замінити будь-якими фруктами або ягодами 😉

Інгредієнти

Вершкове масло-70 г
Борошно 120 р
Сир 100 г
Яйце 1 шт жовток в тісто, білок для змащування)
Сіль
Нектарини 2 шт
Цукор за смаком

Сирний пиріг галета з нектаринами покроковий рецепт

1. Холодне вершкове масло натираємо на крупній тертці, додаємо борошно й сир, все перетираємо руками. Додаємо жовток і замішуємо тісто в один клубок (якщо тісто сухувато і розсипається, додайте трохи білка). Далі в оригіналі рекомендують почекати 15 хвилин тесту в холодильнику, про я поспішала і розкрутила його відразу на присипаному борошном силіконовим коврике.
2. Присипаємо поверхню борошном, розкачуємо тісто товщиною 0,5 см, присипаємо цукром. Посередині викладаємо нарізані тонкими скибочками фрукти, залишаючи вільними краю ~ 3 см, зверху посипаємо сахаром.

3. Залишені краю красиво згинаємо і змащуємо збитим білком. Випікаємо в розігрітій до 180° духовці приблизно 25 хвилин. Готову галету можна подавати відразу з духовки в теплому вигляді, доповнивши кулькою мороженого.