Сирний суп з куркою, грибами, картоплею і плавленим сиром простий рецепт. Зберігайте швидкий і смачний сирний супчик 😍
Інгредієнти
– куряча грудка (можна іншу частину);
– шампіньйони;
– 1 цибулина на бульйон;
– 1 невелика морква;
– плавлений сир (на 1,5 літра у мене пішло 200 грам, на каструлю більше беріть більше сиру👌);
– часник (для грибів і сам суп пару зубчиків);
– картопля;
– вершкове масло – 10-15 грам;
– лавровий лист;
– сіль, перець;
– зелень для подачі.
Сирний суп з куркою, грибами, картоплею і плавленим сиром покроковий рецепт
1. Бульйон після закипання варимо 15-20 хвилин. Курячу грудку дістаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву – соломкою. Додаємо в бульйон, варимо 5 хвилин, потім додаємо сир і варимо до готовності картофеля.
2. Гриби нарізаємо, обсмажуємо на сухій сковороді, додаємо вершкове масло, сіль, перець, часник. Обсмажуємо до готовності. Як картопля в супі готовий, додаємо гриби, курячу грудку, лавровий лист, перец.
3. Пробуємо на сіль, при необхідності додаємо. Варимо ще 5 хвилин, знімаємо з вогню і залишаємо під кришкою настоюватися 10 хвилин. Подаємо з зеленью.
Відео рецепт 👇