Сирники із сиру з рисовим борошном на сковороді простий рецепт. Сфотографувала і записала для вас цей рецепт СИРНИКІВ НА РИСОВОМУ БОРОШНІ ще в середині лютого, але ніяк не могла зібратися, щоб викласти його тут. Хоч і обіцяла давним-давно.
Днями вивісила цей рецепт в телеграм, тут не виходило. Сьогодні змогла, як раз пепед вихідними. Треба потихеньку починати щось викладати, тому що … та ви й самі все розумієте. Треба якось починати відволікатися, щоб не заганяти себе далі.
Тому сьогодні будуть сирники, в яких дуже добре відчувається смак сиру. Сподіваюся, вдасться прикріпити і відео, що я вже показувала тут раніше, як їх простіше формувати.
Днями вивісила цей рецепт в телеграм, тут не виходило. Сьогодні змогла, як раз пепед вихідними. Треба потихеньку починати щось викладати, тому що … та ви й самі все розумієте. Треба якось починати відволікатися, щоб не заганяти себе далі.
Тому сьогодні будуть сирники, в яких дуже добре відчувається смак сиру. Сподіваюся, вдасться прикріпити і відео, що я вже показувала тут раніше, як їх простіше формувати.
Інгредієнти
400 гр сухого сиру (я використовую 5%)
1 невелике яйце
1 ст. л з гіркою цукру ( + ванільний екстракт за смаком)
щепототка солі
30 гр кукурудзяного крохмалю
30 гр рисового борошна + для формування
Сирники із сиру з рисовим борошном на сковороді покроковий рецепт
1. Змішуємо сир з яйцем і цукром, для аромату додаємо ванільний екстракт (за бажанням) і щіпку солі. Все перемішуємо. Тепер додаємо борошно і крохмаль, добре перемішуємо і відставляємо в бік хвилин на 15.
2. Тепер починаємо формувати наші сирники: ділимо тісто на невеликі кульки, потім кожен обвалюємо в борошні, трохи притискаємо зверху і з двох сторін формуємо за допомогою склянки в акуратні сырники.
3. Обсмажуємо сирники з двох сторін на невеликому вогні на олії (тут вибирайте на свій смак) до золотистої скоринки. Накриваємо на стіл, дістаємо сметану з варенням, щоб було смачніше і наслаждаемся!