Тальятелле з креветками і помідорами в вершковому соусі простий рецепт. Улюблений рецепт! Таку красу можна приготувати вдома всього за 20 хвилин 😍
Інгредієнти
500г тигрових креветок
талятелле 6-7шт
250г черрі
200г вершків
рукола
сіль
сушений часник
80г пармезану
Тальятелле з креветками і помідорами в вершковому соусі покроковий рецепт
1. Креветки очистити. Для цього ножем розрізати панцир, очистити і прибрати кишечник, промити. Додати сіль, часник сушений. Смажити на олії на вогні трохи вище середнього (6-7) по 2 хв з кожної сторони. Викласти креветки в чашу. Черрі нарізати пополам.
2. Тушкувати в цій же сковороді 2-3 хвилини. До черрі додати трохи сушеного часнику, сіль за смаком. Одночасно з черрі почати варити макарони в підсоленій воді. Інструкцію з часу дивіться на упаковці. Я варила близько 6 минут.
3. До черрі додати готові креветки, а потім пару ополоників води, в якій вариться паста. Додати вершки. Мені дуже сподобалися густі вершки parmalat 23% для соусов.
4. Вогонь зменшити на 4-5 і постійно помішуючи розчинити вершки. Пасту злити через сито і додати до соусу. Добре смешать.
5. Додати натертий пармезан, змішати. Вимкнути плиту. Додати свіжу рукколу. Також рукколу можна додавати в тарілку при подаче.
Відео рецепт 👇