Рецепт тарта «Фісташка-Полуниця». Хрустке шаблі, фісташковий франжипан, полуничне компоті і фісташковий ганаш – просто бомба 💣 уповільненої дії. Я дуже обожнюю це поєднання , але якщо у Вас немає полуниці, можна використовувати малину або іншу делікатну ягоду, щоб не перебити смак фісташок.
Інгредієнти
на 3 тарта діаметром 10 см:
Фісташковий ганаш:
120 грам білого шоколаду
150 грам вершків 33%
25 грам вершкового масла
20 грам фісташкової пасти або мелених фісташок
Франжипан:
40 грам вершкового масла
40 грам цукру
40 грам фісташкової борошна або дрібно мелених фісташок (я змішала обидва варіанти)
40 грам яєць
Компоті:
120 грам нарізаною замороженої або свіжої полуниці
20 грам цукру
3 г пектину NH
Тарт Фісташка Полуниця покроковий рецепт
1. Фісташковий ганаш:
Вершки нагріваємо і виливаємо на шоколад, масло , фісташку. Пробиваємо блендером і охолоджуємо мінімум 5 годин. Я додала трохи барвника для насиченого цвета.
Вершки нагріваємо і виливаємо на шоколад, масло , фісташку. Пробиваємо блендером і охолоджуємо мінімум 5 годин. Я додала трохи барвника для насиченого цвета.
2. Франжипан:
Цукор збиваємо з м’яким маслом, додаємо всі інгредієнти і відсаджуємо на тарти. Випікаємо 10-15 хвилин при температурі 165 градусов.
Цукор збиваємо з м’яким маслом, додаємо всі інгредієнти і відсаджуємо на тарти. Випікаємо 10-15 хвилин при температурі 165 градусов.
3. Компоті:
Цукор змішуємо з пектином, всипаємо на полуницю і кип’ятимо пару хвилин. Виливаємо на тарти. Охолоджуємо годину в холодильнику. Після можна збивати ганаш і відсаджувати на тарты.
Цукор змішуємо з пектином, всипаємо на полуницю і кип’ятимо пару хвилин. Виливаємо на тарти. Охолоджуємо годину в холодильнику. Після можна збивати ганаш і відсаджувати на тарты.
4. Моя рекомендація: якщо використовуєте тільки фісташкову готову пасту і борошно, обов’язково додайте трохи солі. Сама ароматна начинка з насиченим смаком виходить з додаванням солоних фісташок . Саме з них я і готую. Процес складання на видео.
Відео рецепт 👇