Булочки гарбузове бріош

Як зробити Булочки гарбузове бріош рецепт простий в духовці. Олена, не випендрюйся! Сказали піч булки, ось і печи! А ти – бріош, бріош! З іншого боку, я давно хотіла спекти цю гарбузову бріош за рецептом від Наді Коноплянниковой, але якщо б ці булки-гарбуза, невідомо, чи змогла б. Дуже смачне тісто, але занадто ніжне для опутывания. Наступного разу испеку просто бриошки.

Інгредієнти

12 булочок по 75 г

420 г борошна
2 (40 г) жовтка
1 (50 г) яйце
10 г молока
240 г пюре з запеченої гарбуза
1/4 ч. л. кориці
1/8 ч. л. мускатного горіха
1/4 ч. л. меленого імбиру
15 г пресованих або 5 г сухих дріжджів швидкодіючих
7 г солі
65 г коричневого цукру
115 г розм’якшеного вершкового масла

Додатково:
рослинна олія
яйце для змащування

Булочки гарбузове бріош покроковий рецепт

1. Заміс: Замісити тісто з усіх інгредієнтів, крім цукру і олії, додати цукор і масло, вимісити на високій швидкості до гладкості. ⠀ Бродіння: 60 хв. при Т=24-26С, обминка, в холодильник на 8-10 годин при Т=5-7С.

2. Оброблення/формування: кульки по 75 г, обплести кулінарною ниткою. ⠀ Розстойка: 90 хв. з урахуванням часу, що граємо в мотузочки, при Т=24-26С. Змастити яйцом.

3. Випічка: 20-25 хвилин при Т=200С, режим вірю-низ без охолодження. ⠀ Остудити на решітці, зняти нитки. ⠀ Роздати дітям. Дорослим теж можна, якщо останется.

Відео рецепт 👇